a_muhuhu.jpg

Kyllä! Minulle annettiin lupa piirtää draenei x gnome arttia. Jännittävää. >:) Ei mikään ihan tavallinen paritus, joten mikäpä tästä parempaa.
 Wowittelu on muutenkin sujunut ihan hyvissä merkeissä, pari tuntia per päivä kulunut eli ei nyt sen vertaa että addiktiosta voisi puhua. Partyaminenkin huomattavasti innostavampaa kuin Ragnassa, jotenkin se tunnelma on ihan erilainen. Wowissa ei ehkä sitä puhumista ei niinkään tarvitse...? Vaikka ragna on nopeatempoisempi, siinä ehkä jauhetaan niin paljon sitä samaa että pitäisi koko ajan olla äänessä... wowissa sitten vaan juostaan ja mennään eteenpäin, eikä siinä oikein jää sitä aikaa kehitellä syvällisiä levelimiskeskusteluita onlinepelien ihmistyypeistä ja niiden kehittymisestä vuosien varrelta. n_n;

aenti_earl1.jpg

Ja pantsuaddiktiotani/luuloisuuttani ruokitaan pahasti wowissa. Ylläoleva kuva lähti siitä, kun tällainen kohtelias ja siveellinen mies kysäisi että mitkäköhän pantsut ovat miulla jalassa... joka sittein päätyi tähän kuvaan ja siihen että hahmoni käyttää tästä lähtien ainoastaan sexyjä pitsillisiä/leather pantsuja. Luulen, että jos tätä jatkuu parisen viikkoa, niin voi päätyä hyvinkin erikoisiin hahmon luonnekäännöksiin.